LIVSNYDERREJSER


Tag med forfatteren Helge Kamp på en unik livsnyderrejse

Velkommen til ægte livsnyderri.

Der findes et væld af rejse-tilbud, ligesom du også altid selv vil kunne arrangere rejsen. Og så står du der, måske med en guidebog, et kort over byen og et hotel ude ved banegården - langt fra centrum. På en livsnyderrejse er du langt bedre stillet. 


Topkvalificeret rejseleder. 

Du er i de absolut bedste hænder, når livsnyderen og forfatteren Helge Kamp fortæller om alle de kendte, historiske seværdigheder, men også tager dig med til et Rom, som du måske slet ikke vidste eksisterede. 

Han om nogen kender byen som sin egen ”bukselomme” og ved, hvad han taler om – og gør det ganske godt. Rejsen er således velegnet både for de, der skal opleve Rom for første gang og de, der har besøgt byen tidligere. 

Hotel med absolut bedste beliggenhed. 

Du skal bo lige midt i det historiske centrum med gå-afstand til alle Roms store og små seværdigheder. Bedre beliggenhed findes simpelthen ikke! 


Livet skal leves. 

Der er tilrettelagt et stort, udvidet program, der sikrer dig, at du får set det bedste af Rom, og som livsnyderrejse er der naturligvis også indlagt et passende antal cafébesøg - livet skal jo leves! 

Rejsen er også særdeles velegnet for enlige, da der er mange fællesaktiviteter og daglige restaurantbesøg. 

God romersk mad.

At tage ud og spise god mad, er så absolut  indbegrebet af en rejse til Rom, men desværre byder byen også på mange triste ”turistfælder”.

Med din rejseleder, der er en af de mest betydningsfulde danske anmeldere af spisesteder i Rom, er du sikker på at alle spisesteder er i topklasse og at de vil gøre deres yderste for at tilfredsstille den ”vigtige” gæst, som har valgt netop deres spisested.


Rejseoversigt.


Du finder en aktuel oversigt over livsnyderrejserne med Helge Kamp på www.rom-guide.dk

Klik her og læs mere om rejserne!